ongelmajätettä

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 
Sydämen voi omistaa,
        mutta sitä ei voi palauttaa.
Voit joko säilyttää sen
        tai heittää pois.
sydämen omistaminen merkitsee rakkautta,
ennen kuin heität sen pois niin muista
rakkaus on ongelmajätettä.
Sitä ei voi koskaan uusiokäyttää,
sitä ei voi kierrättää.
Hukkaan heitetty rakkaus myrkyttää kaiken ympäriltään,
se imeytyy syvälle juuriin
ja mädännyttää kaiken,
 ellei sitä hoideta.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot