Kuinka joskus kaipaankaan
Sitä tunnetta
Kuinka adrenaliini virtasi
Sydän pomppaili kahtasataa
Kun junaradalla käveltiin
Tai kännissä sekoiltiin
Kyltymätön elämännälkä
Vaikka joskus söimmekin jotain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi