Miksi joskus halusinkaan
Jotain muuta kuin koko maaailman
Vaikka tiesin
Että minulla on kaikki
Ei riittänyt että itse tiesin
Halusin että muutkin näkevät
Etten kuole tylsyyteen
Arki oli sitä
Mitä en kestänyt
Ahne paska.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi