Annalle

Runoilija Tuhkimo87

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.6.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilijani on piilotellut 10 vuotta;) Tällä hetkellä kirjoitan hetken mielijohteesta tämän hetkisiä ajatuksiani. En ole koskaan julkaissut runoja missään, ennen pelkäsin kritiikkiä mutta ehkä olen kasvanut ihmisenä sen verran että uskallan sanoa, jotta palaute on toivottavaa.
 

Kun me olimme viisitoista
Halusimme kuun taivaalta
Ei riittänyt tähdet
Vaikka olimme niitä
Tukka mutkalla
Ei huolta huomisesta
Se hetki
Oli parasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos Kamp!!! Ensimmäinen kommentti mitä koskaan olen saanut runosta, vaikka kutsunkin tätä enemmän viiden minuutin ajatukseksi.

Kiitos Kamp!!! Ensimmäinen kommentti mitä koskaan olen saanut runosta, vaikka kutsunkin tätä enemmän viiden minuutin ajatukseksi.

 

Käyttäjän kaikki runot