Ammu
minut
alas
olen siipirikkolintu enkä jaksa enää
Ota
minut
syliin
suorista höyheneni ja laske joen kylmään virtaan.
Anna kyynelten valua,
sillä kuolema on liikuttavaa.
Selite:
Mies toteaa, on elämä rankkaa voi tuotakin lintu parkaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi