Telttakaksion terassilla sinisilmä sanoo "näkemiin".
Se katsoi silmiin,
Ja minä katsoin takaisin,
"näkemiin"
Siihen hetkeen,
pysähtyi kahden menneisyys miettimään
Ohikiitävä hetki
ja pieni paniikki
Uusi tuttavuus.
Tuntematon.
Ja silti se silmiinkatsoessaan näki koko sydämeni.
Minä rakastuin.
Selite:
jos vain osaisin ilmaista sen mitä kaikkea tuo ihminen minussa herätti
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen.
hieano tekstiä, tunnetta täynnä joka sanassa : )