Nimetön

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

Ennen kaikki oli vaan teennäistä ja lapsellista,

Tunsin itseni maailman onnellisimmaksi tytöksi.

mutta en sitä koskaan ollut.

valehtelin itselleni,

valehtelin kaikille.

hyppelin ruusun terälehdillä,

lipesin ja tipuin piikkeihin,

jotka lävistivät minut.

pitkään korjailin sydäntäni,

kunnes sinä nostit minut takaisin,

ruusulle tanssimaan.

ja jos satun putoamaan,

voin luottaa, että sinä olet ottamassa minut kiinni.

Selite: 
:) kirjoitinpahan vain
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot