Nimetön

Runoilija In love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus vähän höperö
 

minuutit tuntuvat viikoilta,

päivät tuntuvat vuosilta,

enkä silti vieläkään näe sinua.

Katosit, häivyit ja jätit minut.

ilman varoitusta, ilman minkäänlaista kirjettä.

onko se muka oikein?

ei.

mutta syy kuuluu sille joka riisti henkesi.

Selite: 
phahaa
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua ainakin minulle. hieno riimitys ja nätti vaikka hiukan vahva runo. hyvää synttäriä!<3<3

 

Käyttäjän kaikki runot