Vaikka hämärän tullen
ne jälleen palaavat
Valtaavat ajatuksesi
satuttavat
et yhtäkään muistoa
voi tappaa
painamalla päätä pinnan alle
Käsipohjaa jatkavat kulkuaan
vaikka painajaiset syövyttävät mieltäsi
et saa lakata unelmoimasta
et luopua
haaveistasi
vaikka sinua pelottaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Asenne kohdallaan
Tätä kun lukee hädän hetkellä,
tulee varmasti parempi olo.
Kiitos!