Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Eniten rikkaita
jotka vähiten omistavat

osaavat nauttia
materiaan sitoutumatta

keräävät itselleen
mikä eniten
kartuttaa heidän omaisuuttaan

näkinkenkää hiekkarannikolla
kiitollista hymyä
kun tarjoudut auttamaan

pyyteettömästi

lämpöä
kun poski painuu vasten kasvojasi
kätesi kohtaa sen käden
josta haluat pitää kiinni

kattona kirkas tähtitaivas
pehmeä maa jalkojesi alla

yön hämäryys hyväilee vartaloasi

ympärilläsi on kaikki
mitä tarvitset

Onnellisuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot