Paperia
ovat jo kätesi
siniset silmäsi
katsovat lempeästi
jonnekkin kaukaiseen
kedon kukat muistoissasi
lämmin tuuli kasvoillasi
Näet edessäsi kaikki heidät
rakkaimpasi
joille kerran olet sanonut näkemiin
mielessäsi päivä
jolloin kohtaatte jälleen
Olen nyt samalla polulla
silitän hiuksiasi
Tuoksusi
minunkin aika halata
kohdata katseesi
piilottaa suru sydämeeni
ja muistaa
kerran minäkin olen kuin sinä
kedon kukat muistoissani
lämmin tuuli kasvoillani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis. Todellunen.