Eilen paluu taivaista
tänne
Tänään olen vain yrittänyt
kerätä itseni rippeitä
Ei se onnistu
tiedän
Vuoden vika päivä
vika tikki
Silti sinuun tukeudun
Vai olenko liian villi
sinulle
olen liian heikko
Sinä olet ujo ja onneton
kuin minäkin
Tämä kylä syö minut
tunkkainen ahdistunut ilma
jos sinä et ole täällä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi