ja kun on niinkin kauan odottanut
mitä enää yksi päivä merkitsee
mitä se on muuta kuin hiekanjyvä
mitäs muutakaan
kuin pistelevä hiekanjyvä
jalkapohjaa kalvava
hamapissa narskuva
silmiä kirvelevä
kynnen alle pinttyvä
siirtolohkare
Selite:
sitten sainkin odottaa vielä viikon!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loistoruno ilman taka-ajatuksiakin!
Runossasi on selvästikin muutama "painava sana"... :D