Syksy

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lehdet putosivat puista
minä olin jo pudonnut
syvimpään manalan loukkoon
oman pääni sisään
nyt syljen päällesi, Mustarastas
missä lienetkin
tästedes suutelen vain
lunta ja routaa

Selite: 
perussyysangstisuutta ilmassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä oo angst, mut hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot