Mitä se oli?

Runoilija SuruTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaihdoin nimimerkkiäni täällä, koska en vaan tykänny enää tästä nimestä. Uus on uija
 

oliko se tarkoitusta,
vai meidän säälimistä.
Oliko se häpeää?
Vai oliko se meidän pilkkaamista.

Miksi teit sen,
suututit minut.
Miksi petit minut.

Paljon on aikaa kirjoittamiseen,
selittämiseen,
kuinka paha on olla.
Minkä sille voi,
jos tämä musiikki kuuluu?

Tätä en toivoisi,
en haluaisi et sinäkin tekisit sen.
Minulle.

Miksi aina minulle?
Miksi ei vaikka,
naapurin Erkille.
Ei aina minulle.
Pyydän.

Viikko,
sitten vapaa.
Kaukana kavereista.
Kotona,
omassa huoneessa.
Koko kesä.

Ei,
en minä kirjoita sinulle.
Ei,
en muista sinua.
Ei,
en minä anna anteeksi.
Olen päättänyt sen.
Mutta sen päätöksen voi rikkoa.

Jotenkin,
mutta miten

Selite: 
se yks ajatteli tätä.
Kategoria: 
 

Kommentit

loppu on parasta tässä..
tämä on ehkä hiukan liian pitkä mun makuun.. mut hyvä tämä oli ei huono missään tapauksessa

Viimeisestä virkkeestä tykkäsin tosi paljon.
Tää on aika pitkä runo, ja ei sit meinannut pysyä kasassa.
Mutta pienet yksityiskohdat tekivät tästä hienon.

 

Käyttäjän kaikki runot