Rikottua lasia

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Hengitä sisään
Hengitä ulos
En halua unelmoida
Mistään
Mikä ei kuitenkaan toimi

Rikottua lasia
Kaikki on
Rikottua lasia

Rakasta mua
Vihaa mua
Riko mut

Eikö kukaan kertonut sulle
Että sun kuuluu
Särkeä mun sydämeni

Mistä sä tulit
Et voi olla totta
Kaikki on
Rikottua lasia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot