En enää koskaan saa pitää kasvojasi käsissäni
En enää koskaan saa suudella surua sinulta pois
En enää koskaan saa katsoa kauniisiin silmiisi
En enää koskaan saa silittää kiiltäviä hiuksiasia
En enää koskaan saa hyväillä lämmintä kehoasi
En enää koskaan saa kuulla sydämesi sykettä
En enää koskaan saa nukahtaa sinun hengitykseesi
En enää koskaan saa ääneen sinua kaivata
En enää koskaan saa tuntea sinun rakkauttasi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi