Odotin tunnin, susta ei kuulunu.
Odotin toisen, ei vieläkään mitään.
Kolmantena tuntina luulin kuolevani.
Neljäntenä tuntina kuljin sumussa.
Viidentenä tuntina menetin jo melkein toivoni.
Kuudentena tuntina menin nukkumaan yksin ja sydän särkyneenä.
Mutta kun tuli seittämäs tunti. Heräsin sun puheluus. Jossa sanoit kaipaavasi mua ja pyysit päästä viereeni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi