Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvihuoneessa
punaposkitomaatit
päivä päivältä.

Kaupasta ostettuihin
ei voisi verratakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maiskis:)Makea runo...

Voih, kuinka ihannaa
kun on punaposket
omasta takaa ja onks
viä luomuakin?
:)

Lämmöllä ja kivasti tankarunon keinoin!

Maokkaan tuntune runo!
Joo kyllä luomu on aena luomuva.

Namskis..makoisa herkullinen runo :)

Punaisten herkkujen maku uskomaton.
Itse kasvatetut "luomuiset" ovat
parasta, mitä tiedän. Maukas runosi
saa veden kielelle ;-)

Hyvät suoraan rungosta.

kokemusta on
aurinon kasvattamat nami nami

Täsmälleen näin. Itse kasvatetut tomaatit vertaansa vailla ovat.

 

Käyttäjän kaikki runot