Sinua kaipaan

Runoilija marskis88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikken kaveri vaikka välillä unohdetaan. Ilonen ja pirtsakka kamut sanoo :)
 

Niin paljon meiltä sanomatta jäi, kun lähdit luotani pois näin, nyt mä yksin itkemään jäin. Mä kaipaan sua edelleen, vaikka sitä mä sulle sanoo voi en. Sä oot jo kaukana, kaukana täältä, kaipaan sua joka kerta kun valon nään. Joku päivä mä viellä tuun sun luo ja kerron kuinka rakas ja tärkee oot mulle. Nyt sä vaan näät kuinka suren sun perääs, joskus pidän hauskaakin. Mut viellä mä tuun näyttämään sulle et oon vahvempi kun sä. Silti sua kaipaan vaikka täällä et oiskaan. Oon yksin, niin yksin tuu mun luo takas.

Selite: 
no joo tää on osa mun elämää, mut tuli nyt vaan mieleen kirjoittaa edes jotain... Isälleni joka on jossain <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava teksti, jonka pohjalla paljon tunnetta...

 

Käyttäjän kaikki runot