Rantakivet rivissä
hämärän sinessä.
Kenen siihen asettamina?
Vuosituhanten liottamina.
Ja taivas hiilloksena
loimuaa, kuin vienolla
tulella kalaa. Kalat
aineen valtakunnassa
pohjien suojissa
majojaan valaa.
Lumpeenkukkia ja kaksi sammakkoa,
kun veden ylle huokuu höyryäviä
kuiskauksia taivaanlujuuden suusta.
Hämärän kannel -
laula antaja,
ota ottaja.
Ole ilta kumara,
aamu kalastaja.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi