Kukkatapetit kylpevät aamuauringossa.
Istun hiljaa varjoisassa nurkassa -
yritän olla hengittämättä.
Pölyn peittämällä hyllyllä
ihmiset yhä hymyilevät.
Ötökät sängyn alla
ja nurkissa lymyilevät.
En vihaa enää ketään.
Kuolemaa vain pelkään...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi