Hän ei tahtonut olla
kuten silloin ennen
tunteva, oikea, elollinen
oli sattunut niin paljon
ettei kestänyt
Kun toivoo jotain
oikein hartaasti
kohdistaa rukouksensa
oikealle tähdelle
sille lentävälle
Sinä yönä
laskeutui pakkanen
levisi rinnastaan verenä suonissa
Kun nousi uuteen aamuun
oli hän toiveidensa kaltainen
On hän nyt jäätä
oman elämänsä
lumikuningatar
mutta ilman taikoja
Kun toivoo jotain
oikein hartaasti
kohdistaa rukouksensa
oikealle tähdelle
sille lentävälle
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi