olosuhteet

Runoilija PersonaNonGrata

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2015 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viikon 43/10 runoilija yhdessä Aippun kanssa (jaettu sija)

Typojen ruhtinaskunta. Tervetuloa!
 

Velvollisuudentuntoinen suudelma
hipaistaan huulille
tuskin kosketetaan

käännetään katse eteen
täytetään hiljaisuus ilolla

kahden tie kulkee
rinnakkain

vaikka ajatuksissaan
toisen askeleet lennoksi vaihtui

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot