naiseni

Runoilija Yamuna

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tanssit ja laulat
olet rohkea.

sinussa näen kaiken
unelmani
elävänä
hehkuvana

sinun käsissäsi avautua,
kostua

tarjoa itsesi
en sumennu

koen kaiken kirkkaana,
viiltävänä nautintona

kylven viinissäsi, jumalten juomassa

haluan sinut
upea naiseni

olen antanut sinulle kaiken,
syvimmän naiseuteni

sinun alttarisi
pyhälle kummulle.......

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suljen silmäni kun olen lukenut runosi. tämä on todella mahtavaa tunnetta.

sinussa näen kaiken
unelmani
elävänä
hehkuvana

sinun käsissäsi avautua,
kostua

Yksi upeimmista kohdistasi runollasi ja mitä runoosi tulee se on yksi kauneimmista lukemistani näillä sivuilla. Kiitos tästä luku hetkestä.

vau, erittäin hienoa kerronta ja todella taitavasti luotu tarina, joka vetoaa omalla tarinallaan ainakin tähän lukijaan.

Ah upea, kiihkeä, romanttinen, täynnä halua, aistikas.... Niin ja kiitos arvostelustasi :)

Voi kuinka voimakas... hieno!

mahtava. kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot