Tieto

Runoilija Lovefever

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tunteellinen ihminen vaikka sitä ei välttämättä päälle päin huomaakaan.Täytyy kurkata pintaa syvemmälle.
 

Vihdoinkin tajusin kuinka itsekäs olet.
Ilman tietoa siitä jatkaisin väärää polkua.Onneksi voin vielä kääntyä takaisin ja lhteä sille polulle joka minulle on tarkoitettu.

Sovitkin paremmin jonkun yhtä itsekkään kanssa kuin itse olet.
Luulet saavasi kaiken mitä haluat tai kenet ikinä haluat.
Et ole mitään minulle enää.

Rakkaus on muuttunut vihaksi.
Käänsit minulle selkäsi kerta toisensa jälkeen.

En ole enää sinun vallassasi.

Selite: 
Muhikaa toistenne itsekkyydessä rauhassa.En tule enää väliin.
Kategoria: 
 

Kommentit

auhtss. tämä osui ja upposi. pidän ((:

Ihana runo (: Kaikki näistä on (:

Vahvaa asennetta. Tuon tyyliset ihmiset tosiaan saavat muhia toistensa itsekkyydessä, pidin paljon.

auhtss. tämä osui ja upposi. pidän ((:

Ihana runo (: Kaikki näistä on (:

Vahvaa asennetta. Tuon tyyliset ihmiset tosiaan saavat muhia toistensa itsekkyydessä, pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot