Nimetön

Runoilija pilvientähyilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikille aikaansa teksteihini käyttäneille. Kovin mielelläni otan vastaan myös palautetta
 

Minä imen itseeni tuoksuja
syreeni, angervo, tuomi
Annan silmieni levätä
näissä levollisissa väreissä
katson maisemaa,
jota yksikään ihminen ei täytä

Etukäteen annan
vastakohtien viehättää
Pian maisemani täyttävät
toiset värit

Selite: 
fiilistelyä, sillä pian olen kaukana Suomesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot