Maailmalle huutaen
näkymätön
päivä päivältä
haalenee
Ihmisten askel
tärkeydessään
kohti omaa napaa
kopisee
Vaiettu suru
turraksi muuttaa
sisäänpäin käpertyen
ohenee
Näkymätön
ajan päästä
itsensäkin ohi
kävelee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tykkäsin varsinkin ekasta ja vikasta kappaleesta. synttäriä!
Tykkäsin varsinkin ekasta ja vikasta kappaleesta. synttäriä!