Jos nyt luoksesi pääsisin,
sen lupaisin,
kertoisin.
Kuinka paljon rakastan,
kuinka kaipaan.
Jos luoksesi tulisin,
lupaisitko,
että kuuntelisit,
mitä tahdon kertoa.
Sen jälkeen tahtoisin,
suudella pehmeitä huuliasi,
olla vasten ihoasi,
unohtaa kaiken.
Paitsi sinut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suloinen :)
aa, kuinka herttaista. :>