Viimeyö

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin viimeyötä,
sun sanoja,
ja tekoja.

Tarkoititko niillä sitä,
miten ne käsitin.

Hiljaa etteivät muut kuule.
Painoit huulesi huulilleni,
hiuksilleni.

Hennosti mua silittelit,
ja siihen nukahdin.

Aamulla sua ennen heräsin,
ja kuiskasin:

"Rakastan sua"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot