Nimetön

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

sekunneissa tehtyjä päätöksiä
kumpi sattuu enemmän, puut vai vastaantuleva auto

aamuja jolloin pelkään ettet herääkkään ja eilen
olin sinulle taas vihainen ilman kunnollista syytä,
entä jos se olisi viimeinen kerta

niin kipeitä ajatuksia

kunnes odottamatta väkijoukon keskeltä kuuluu sanat
sulla on maailman kauneimmat silmät

minä odotin, odotin
mutta tulit vasta kun oli jo myöhä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot