öinä joina en saa unta
kuuntelen hengitystäsi
mietin kuinka tahdon sitten joskus tanssia
me kuulumme tähän hetkeen
tahdon että näytät minulle Pariisin josta olen aina haaveillut
tahdon tanssia ylläni valkea mekko
morsiamen silmissä kiiltävät tähdet,
minä tahdon olla hän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi