Esiintymislava on valmis valloitukselle.
Niin sanoin tänään,on minun vuoroni valloittaa se.
Tunnen ihastumisen taas,halua valloittaa taas.
Valloitan esiintymislavan kuin sydämmesikin.
Tiedän sen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi