Kuulin sinusta tänään, kuulin että seurustelet ja rakastelet toisen kanssa.
Tuoden viestin aikakauden päättymisestä,tuoden järkytyksen järistyksen joka ravistelee minua.
(Imperiumia ei enää ole,se on hajonnut pieniksi keskenään taisteleviksi pikkuvaltioksi heikoiksi.)
Kuultuani asiasta menin shokkiin,en kyennyt tuntemaan tai havaitsemaan mitään.
Rupesin tärisemään, mutten kyennyt suremaan ja itkemään.
(Menetin valtakuntani tuona päivänä,Minut vangittiin ja syrjäytettiin vallasta mahtavasta.)
(Antakaa se minulle takaisin senkin kurjat, tarvitsen ja haluan sen itselleni.)
Haluan hänet takaisin itselleni hellitäväksi ja rakastettavaksi.
Aloin juuri uudestaan rakastamaan ja välittämään sinusta,ja silloin sinut viedään minulta pois.
(Veitte valtakuntani valheellisilla ja tekaistuilla valtaoikeuksilla.)
(Luopio teeskentelijä istuu kultaisella koristellulla valtaistuimellani,kädessään valtikkani ja kultainen omena.)
Pääni täyttyy mielikuvista sinusta toisen kanssa,
tekemässä asioita kahdenkesken romanttisen kauniisti.
Siitä on jo niin kauan kuin teimme asioita kaksin romanttisen kauniisti.
En kestä tuota raastavaa ja rikkovaa mielikuvaa, en pääse siitä eroon se kiduttaa ja särjettää minua.
(Tänään valmistaudun kohtaamaan tuon luopion taistelussa,takanani uskolliset soturini sodassa.)
(Ollessani voitokas saan kaiken takaisin,saan jälleen tuntea sen täydellisen vallan ja auktoriteetin.)
Rakastan häntä yhä,kumpa hän vieläkin rakastaisi ja haluaisi minua.
En ehkä ole vahvin tai kaunein, mutta rakkauteni, tunteeni ovat aitoja ja todellisia.
(Nyt on se hetki jolloin ratkeaa mitä tulevaisuudessa käy, tuleeko taistelustani ja kamppailustani mitään.)
(Nyt voin vain rukoilla jumalia ja toivoa että he antavat minulle voiton.)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi