Mitä tummempi
sen pahempi.
Kesäisen vaaleat sävyt ovat kuin muisto vain,
kaikki uudistuu, sanotaan.
Jos masentavuuteen asti kasvava tummuus on nykyaikaa,
en tiedä haluanko sitä kokeakaan,
ja nuo ajatukset minua piinaavat,
tekevät ajoista entistä tummemmat.
Syksy tuo tullessaan kyyneleet,
masennuksen yöt tummenneet.
Talvea kohti vielä pimenee,
kun maailmani tummuus pahenee.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi