Viestijuoksija Jessica Gulli,
hän se vasta on jonkinmoinen mulli.
Ei pysäytä edes tulli,
kun passissa lukee
Gulli, Gulli, Gulli.
Selite:
Maailmanmestaruus viestijuoksija Jessica Gullin muistoa kunnioittaen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno. Ironinen. Tässä on hyvä rytmi.