Poissaoleva, suupielet alaspäin,
kai mä sen jo sun päältäkin näin.
Et kerro mikä vaivaa,
hymyilet hetken,
ja murjotus jatkuu.
Miksi aina pitää salailla niin paljon,
siksi minä näitä hiuksia haljon.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi