Ahdistaa
Aivan kuin olisi
purkissa,
niinkuin sillit
Tilanpuute,
ja kosteuskin
jo löytyy
Jos ei vielä ole
ahtaanpaikankammoa,
tämän jälkeen se on
Selite:
Nojoo, ehkä tää tästä vielä joskus irtoaa :D fiiliksiä työpaikalta kosteusvaurioiden ja niistä johtuvan tilanpuutteen tiimoilta...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi