Ajatus
-ei niin mukava.
Jos olet jo kerran päästänyt irti,
miksi vielä yrität pitää kiinni
-sormet verillä, hampaat irvessä?
Olet kerran jo tehnyt valintasi,
pitäydy siinä.
Jatka elämääsi, jonka valitsit
-nyt itkeminen on liian myöhäistä
Et saa mitää aikaan sillä,
että levittelet perättömiä huhuja.
Et vaikka kuinka yrität.
Jatka elämääsi,
ja anna muiden jatkaa omaansa.
Selite:
kaksi kirjainta E ja X...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi