Peläten laitan kaiken punaiselle
Jos pakenen, vihaan itseäni
Jos voitan, synnyn uudelleen
Jos häviän, kuolen sisältä
Luotan mutta
epäilen itseäni
sinua ja
meitä
Tiedän arvoni mutta
silti kysyn itseltäni
Olenko edes mitään?
Näetkö mitä näen?
Ethän riko sieluani uudestaan
Nämä henkiset haasteet tuhotaan
Prioriteeteistamme kiinni vaan
Lupaan sinut ehjentää
ja stressin tyhjentää
Lupaan että sinut pilaan
ja siitä tulet nauttimaan
All in
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit