Elämä on sitä kun
valo silmät häikäisee ja
pimeys ne puhkaisee
pimeys ne puhkaisee
Ei elämän synkkyyttä
ilman autuutta
kiihkoa ja
filantropiaa
Ei elämän kauneutta
ilman synkkyyttä
ilman autuutta
kiihkoa ja
filantropiaa
Ei elämän kauneutta
ilman synkkyyttä
surua ja
misantropiaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit