Pimeä syksyinen ilta,mä yksin kämpillä
raskas päivä ja tahtoisin vain nukahtaa,
radiossa soi meidän biisi,
muistot mieleen palaa
Sua tahdon vain rakastaa,
välillä itkettää,kun sä oot siellä
niin kaukana musta,
mutta silti niin lähellä
sä pysyt aina mun sydämes
Mietin sua,Mietin meitä...
Hei,mietitkö mua,missä oot?
Joskus itken itseni uneen,
suljen silmät,nään sun kasvosi
aukaisen silmät ja tuntuu,kuin olisit vierelläni
mutta et olekkaan siinä
suljen silmäni taas ja mietin sua...
hei mietitkö yhtään mua
Selite:
nojoo joku tälläänen :o
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
surulinen eli hyvä