Siinä sun vierelläs makaan,
Mietin kaikkee ja kuuntelin,
Kuinka yötä hengitit
Silitin sua välillä, sä hymyilit
Odotin jonkun aikaa,että heräät
Odotan,että huomaat mut
En uskalla ääneen sanoa,
Kuinka paljon sua mä rakastan...
Mä pidän susta kii,tartun kii
pidän kii tästä kaikesta
mitä mulla on,ettei kyyneleet
katoa,tartuin sinuun kii,
ettet näkisi kuin itken...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen herkkä runo. Vaikuttava loppu. Ajatuksella Esa