Niin kauan tätä meidän juttuu
ny on kestäny, vajaa neljä vuotta
välillä tunnen sut lähelläni,
mut sitten taas tuntuu,
että oot kaukana
ja et enää välitä musta
mä oon yrittäny monesti
sulle kertoo,etten halua sua
menettää koskaan,
sanot,että en mä sun viereltäs
oo menos mihinkää,
joudunko taas pettyyn?
mietin sitä,kun nähtiin eka kerran
silloin olin heti sekaisin susta
ja tuntui että säkin olit musta
mä kaipaan sua vierelleni,
välillä en ees kuule susta
ja se satuttaa,kun mä niin
ikävöin sua enkä sua
tahdo menettää,
pliis tuu mun luo takaisin,
mulla on niin turvallinen olo
sun kanssas,vierelläsi <3
Selite:
nojoo joku tälläänen :o vittu on nii paska fiilis toisaalta :/ mä en halua menetttää jartsaa <3 :// :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi