Vaikka arvet se jättää,
sinun mentävä on.
Vaikka se sattuu,
sinun mentävä on.
Ei tule kyyneleistä loppua,
ikävä sattuu ja silmät
alkaa taas kostua.
En koskaan tajunnut
kuinka rakas sinusta voikin tulla.
Hyvää matkaa äiti
sinulle täältä toivottaa,
minä jään viereesi valvomaan,
ja toivon että vielä kohdataan,
Ja se sattuu, sattuu niin,
mutta ikuisiksi jäät minun unelmiin.
Ja vielä öisin tulet
minun pääni sisään,
herättäen minut aamulla
siihen ettei sinua olekaan enää.
Selite:
Kaipaan sinua eniten tässä maailmassa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Muistot säilyvät. Upean kaunis on runosi
erittäin kaunis muisto..hyvä
Muistot ne onneksi säilyvät. Kauniisti kirjoitit äidillesi. Jää hyväisiä ei ole koskaan helppo jättää mutta ehkä nämä runot auttavat sinua.