Tämä ei ole runo,
vaan sinulle omistettu.
Tiedäthän sinä kuinka paljon
minä rakastan sinua?
Olet syvällä sydämessäni,
sielä elät vieläkin.
Täällä on kaikki niin
erilaista ilman sinua.
Nauru ja ilo on
kadonnut elämästäni,
ne katosivat sinun mukanasi.
Olen niin pahoillani että se
olit sinä enkä minä.
Sinä olisit ansainnut elää tätä elämää,
enemmän, kuin minä.
Sinä olit niin hyvä ihminen,
sinua ei voinut olla rakastamatta.
Minä en löydä sanoja
kuvaamaan tätä ikävää jonka jätit.
Missään ei ole hyvä olla,
tämä ikävä on kaikkialla.
Sinä todellakin jätit sydämeeni
ihmisen mentävän aukon.
Mutta nyt sinä olet enkeli.
Lepää rauhassa ystäväni.
Minä rakastan sinua.
Sinä annoit minulle syyn taistella
tätä pahaa maailmaa vastaan. aina.
Selite:
You give me reason to fight<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kirjoitat äärimmäisen hyvin. kyynel silmässä sai tätä lukea.