kevään lohduttomuus

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten ihana aurinko,
pitkän pimeyden jälkeen,
lapsen kuraiset kumisaappaat
märkinä eteisessä,
räystäät pudottavat veet
pisaroina, kauniisti
valossa kimallellen,
luonto synnyttää
taas jotain uutta ja ihmeellistä,
mutta minä en vain voi
unohtaa,tuota musertavaa tuskaa,
sinä keväisenä päivänä,
vuosien takaa,
kun en olisi saanut rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot