Muisto

Runoilija SiniTaivas

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen teini etsii itseään
 

Kylmä ja kova,
silti löydän siitä niin paljon lämpöä.

Monta onnellista hetkeä
olen viettänyt sen kanssa,
siksi se ei voi olla kovakaan.

Toiset sanovat ystävääni
harmaaksi ja tylsäksi,
mutta minulle se tuo tuulahduksen lapsuudesta,
sieltä missä kaikki oli vielä hyvin.

Masentuneena etsiydyn sen kainaloon
ja annan hyvänolon tunteen hiipiä sisimpääni.
Voin jälleen laskeutua arjen pöyritykseen
vahvempana, voimakkaampana.

Sillä tiedän, ettei voimani lähde katoa,
se pysyy paikallaan

järkähtämättömänä, muuttumattomana.

Kun näen ystäväni, hymyilen.

Selite: 
Kivet muistuttavat minua Jumalan rakkauden pysyvyydestä
Kategoria: 
 

Kommentit

Edukseen poikkeava näky. Hyvä niin.

 

Käyttäjän kaikki runot