30/23

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Sinä sanot sen
kuin huonon, hävettävän asian.

Kun minulla on tunne
että pitäisi huutaa,
antaa epävarmuuden
ja ahdistuksen räjäyttää

keskikokoisen kaksioni kokoinen
hiljaisuus
täyteen äänesi eri sävyjä

Ikkunalasien helistessä
äänenpaineesta
sortuisi se sietämätön hiljaisuuskin
soimaan

Tuhansina torvina ja patarumpuina.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaisuuskin voi joskus puhutella, enemmän kuin melu.
Vau tosi taidokkaasti rakennettu runo. Varsinkin nuo pari viimeistä virkettä, upeita!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot