Etelätuuli, lepän suonikkaissa lehdissä, huminassaan kuolinkellojen kaiku Kun kesä sulkee silmiäänoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.9.2020 15:15 Testipoisto Todella vaikuttava runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.9.2020 2:09 Star Ihanaa, kun saamme nauttia vielä vähän aikaa kesäisestä säästä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut